Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Stoffán György: Államellenes állam… avagy, semmivé vál
  2014-11-15 08:39:20, szombat
 
  Stoffán György: Államellenes állam... avagy, semmivé váltunk

"A tömegnek nincs pszichológiája... a tömeg állattá vedlik, támad, öl és minden morális határ megszűnik a számára. A tömeg épp úgy, mint az ár nem vigyáz arra, hogy kit sodor el, kit öl meg, csak hömpölyög és feltartóztathatatlanul sodor mindent, ami az útjába kerül. A tömeg persze más, hiszen a hömpölygés és a féktelen gyilkolás csak végeredményként jelenik meg. A tömeget valami láthatatlan erő irányítja, hergeti, tüzeli a rosszra, a rombolásra, az erkölcstelenségre. A tömegnek ezernyi arca van és százezernyi rosszat képes elkövetni. A bűnösök azonban nincsenek a tömegben. A bűnösök a pártházakban, a civil szervezetek élén, a bíróságokon, a törvényalkotók között rejtezkednek. Nincsenek szem előtt, csak megbízóik szájából halljuk a felforgató gondolataikat, a kereskedelmi és a köz-tv-k szennycsatornáin át jut el a tömeghez. És eljut, hiszen a világ, Európa már rég nem az, amitől értékként tekinthettünk e földrészre. Ostoba, hazug és aljas, embertelenségben dagonyázó disznók vezetik, akiknek semmi más nem számít, mint a parancsot kiadók kedvébe járni.
Mint a palesztinokkal, a mai magyar emberekkel és az európai népekkel is ugyanaz történik. Szándékosan elszegényítik, primitívvé és hazafiatlanná teszik e népeket, mert a buta és koldusszegény tömeget még inkább lehet manipulálni. A gazdag a pénztől önérzetessé válik, de a szegény kiszolgáltatott, s egy pohár vízért is hálás... Összetört lelkű nemzetek, összetört lelkű társadalmak és családok vergődnek - mint tömeg - azoknak a kezében és kényük-kedvük szerint, rángatják és használják a tömegeket. A szegénységnek semmi köze a mondvacsinált gazdasági válsághoz, mert ilyen válság nincs. Érthetetlen és megszállott rablás van csupán, egy ,,új világrend" általános és büntetlen fosztogatása. Értékeket fosztanak meg eredeti jelentésüktől és jelentőségüktől, embereket a szabadságuktól, a vagyonuktól, a hazájuktól, a hitüktől, s hitetik el velük, hogy a kiüresedettségben magukat keressék, magukat szeressék, s nem számít sem Isten, sem ember... csak ők. Nem számít ma már család, gyermek, csak te magad, a tested, a vágyaid határtalan kielégítése... mert majd az idő begyógyítja a sebeket, amelyeket okoztál - mondják, de ez nem igaz. Nem gyógyulnak a sebek, hanem egy üszkös csonk marad minden fájdalom és minden értéktől való megfosztás helyén. Generációk lesznek még roncsoltabbak lelkileg, s már a nyomát sem látjuk lassan a klasszikus, évezredekig bevált normáknak, követelményrendszereknek, emberi viselkedésmódoknak. Torzzá vált világunkban más a szó és más a tett, hazug a cselekedet, gyalázkodó a beszéd.
Fájdalmas végignézni a mai ifjúság nagyobbik részén, amelynek nincs istene, nincs hite, nincs és nem is lehet jövőképe, viselkedni nem tud, mert már a szülei és a nagyszülei sem tudtak, a kés és a villa nem létezik a számára, mert a ,,Meckyben" olyan nincs. Mozart, Händel vagy Liszt ismeretlen, Munkácsy vagy Stróbl Alajos pedig éppen annyit jelent neki, mint a sarki fűszeres neve... ismeretlen. Tanulás? Igen tanulni akar némelyik, hiszen akkor dől a pénz. Mások nem akarnak tanulni, mert az ügyeskedés, a mások átverése nagyobb és jobb pénzt hoz, mint a tanulással szerzett szakma által való pénzkeresés.
Az iskolákban alig van már olyan tanár, akinek a tudása, a hivatásszeretete, gyermekszeretete és erkölcsi érzéke egybevág. Tragikus dolog látni és hallani, amikor az iskolában a gyermekek még kérdeznének a tanárától, de a tanár azt mondja: lejárt a munkaidőm... és elsiet a diákok elől...
A társadalom tehát egy lelkileg roncsolt, szellemileg súlyosan leépült, szegény tömegből áll, amelynek nincs jövője, mert a mindenkori hatalom a saját érdekei szerint használja e bohóccá tett emberek tömegét. Használja, hogy saját bársonyszéke és az ehhez járó javadalom és a további rablás lehetőségét fenn tudja tartani.
Ma is ennek a tanúi vagyunk. Az ígérgetések heteit éltük, hiszen Magyarországon önkormányzati választások lesznek napokon belül. Akik ma alázatosan és az emberek megbecsülését hazudva simulnak a választók kegyeibe, holnap - néhány értelmes és művelt megválasztott kivételével - tudósokká, királyokká, a világ uraivá válnak hivatalukban megválasztásuk után. A ma becsültnek tűnő polgár a választás után a bányászbéka ülepe alá süllyed, a jelölt alzatából az állatkerti majom, seggét pacskoló művelete látszik csupán, s egy háromfős önkormányzathoz is időpontot kell kérni, mert az úgy divat a politikai sznobéknál. Ha pedig levelet ír bárki egy-egy hivatalba, netán arcátlan bátorságot véve, magát a nagyméltóságú polgármestert célozná meg neveletlenül ostoba irományával, hát a levelet már a titkárnő becsúsztatja a hengeres irattartóba, azaz a kukába. Mert egy-egy ilyen, ma még alázatos jelölt, megválasztva félelmetes nagyúrrá fejlik, s titkárnője döntheti el, hogy őt semmi sem érdekli, s ne is zavarják felséges polgármesteri mivoltát.
Persze van jó néhány, ettől eltérő településvezető, aki lelkesen és szeretettel áll a lakosság szolgálatára és valóban szolgálni akar... ám sajnos ezek a kivételek, akik erősítik a ,,szabályt", azaz még láthatóbbá teszik a Magyarországon eluralkodott emberi ostobaságot, a pártarisztokráciák mindent lenéző magatartását.
És a család? A családok is megszenvedik mindazt, ami országosan, a társadalomban és civil közösségekben tapasztalható. Mert a család sem kivétel. Egyre több negatív hír lengi körül a magyar családokat. Rengeteg a válás, a züllés, az asszonyok elkurvulása, s persze a sok-sok panasz a durva férfiakra, akik bántják a nejüket.... A dolgok mögé azonban nem néz senki. Nem látják az újságírók és az érdekvédők a sarokban zokogó, anyja által egy új pénisz kedvéért elhagyott gyermekeket, a családnak hazudozva félrejáró asszonyokat, azt, hogy manapság a csonka családok helyzetéért 90 %-ban az anya, a feleség tehető felelősnek. Valami divattá vált a nők szemellenzős védelme, noha ma már másképpen kell szemlélni a nő magatartását a családban. Már-már az első veszélyforrásként kell kezelni házasságban a nő által megvalósított hűtlenséget. Ám, ha csak erről beszélnénk... de megjelent a perverz, az új szeretővel a gyermekek előtt is intim játékokat játszó, a határokat súroló paráznaság, a fotózott szerelmi játékok veszélye is. Erről a minap Dr. Bánk Jeromos pszichológus barátom mesélt, akinek sok esetben maga a rendőrség ad munkát, kivizsgálandó a gyermekek lelki sérülését, hiszen nem mindegy, hogy a gyerek, aki addig családban volt, most anyukával és az új bácsival él, s minden nap látja ezeket a csaknem szexuális mutatványokat.
A Családjogi Törvény is gyermek és családellenes, s mert ilyen a bírói döntések félelmetes társadalomellenessége rontja tovább a helyzetet... A lelkileg súlyos beteg bíró e törvényre hivatkozva nem egy esetben a kurvává vált hűtlen anyának ítéli a gyermeket. Az anya ugyanis lelépett az új szeretőhöz, s a hülye, lelki sérült bíró azt a helyzetet tekinti ,,teljes családnak", így a hűtlen nőt jelöli ki a gyermek nevelőjének. A pszichiáter szerint van olyan eset, amelyben - az új kapcsolatban - a szeretők közül a férfi négy gyermeket hagyott ott az édesanyával, a nő hármat hozott a vadas kapcsolatba, de a degenerált pszichopata és gyermekgyűlölő taláros a pulpitus magasságából nem látott le, mégis a négy gyermekét elhagyó szeretőt és a ribanccá avanzsált anyát jelölte ki a gyermekek gondviselőjének. Az sem érdekli a Csjt-t, hogy a gyermek milyen szellemi körülmények közé kerül, hogy addigi vallásos neveltetését folytatja-e az új kapcsolatban a gondviselő. Semmi nem érdekes, mert egy beteges törvényt alkalmaznak, amely egyedül a család illetve a gyermek érdekeit nem látja és nem veszi figyelembe. Maguk a bírók követnek el bűnöket a gyermekek ellen egy ostoba és aljas családjogi törvény alapján. Mert ma ez a divat..., azaz minden erkölcsnek és jónak az ellenkezője ... S már itt kezdődik a hülye bírói döntések és aljas törvények alapján még inkább megtört és meglázott gyermek-generáció jövőtlensége, a társadalom további süllyedése, a családok teljes felbomlása. így a nemzet értéktelenedése.
A tömeg tehát sok-sok rétegből, sok-sok ego-ból tevődik össze, mindenek más és más problémája van és semmi nem illeszkedik a másikba. Káosz és anarchia uralkodik minden szinten, mert nincs erkölcs, nincs törvény, nincs emberség és szeretet. Hatalommánia, önkény és kapzsiság, élvhajhászás és érzéketlenség uralkodik. Megszaporodtak a kurvák (e szó ősi magyar szó, tehát nincs miért szégyellni, kihúzni!) és latrok, de a buta és gondolkodásra képtelen, házmester és műanyaghegesztő színvonalú társadalmi réteg is úgy sokasodik, mint az egysejtű. Hasonló mértékben emelkedik a politikusok között is ez az erkölcsileg nulla típus, amely cezaromániásként és végtelen kapzsiként eltávolítja pártjától a normális többségi szavazókat... mert az emberek nem veszik jónéven, hogy ők, mint szavazók koldusok, de akikre adták a voksukat, azok dúsgazdagok és palotáikat biztonságiak őrzik a választók pénzén... mint azt sem szeretetik az emberek, a választók, ha egy őket gyűlölő zsidó kerül az általuk választott kormány tanácsadói közé...

Mivé váltunk 25 év alatt? Semmivé váltunk, értéktelenek lettünk, mert azt csináltak belőlünk az értéktelenek. Jobbról és balról egyaránt. És mi még most sem értjük a lényeget, amely megoldás lehet minden problémára: Hit és ima... Isten és az Istenhez való hűség kegyelme... Mert csak az szabadíthat fel és adhat erőt e kilátástalan és ocsmány helyzetben, amely helyzet magában hordja a világháború rémségét, az iszlám vérengzésének lehetőségét, a katakombák vallásgyakorlásának esélyét... bár, nem biztos, hogy nem ez volna a jó megoldás. Mert az ember bajban válik igazán hívővé. Bűnben élve önmagát hiszi megváltónak...
Mert a tömegnek nincs pszichológiája!"

Stoffán György
Európai Idő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyermekszeretete, cezaromániásként, embertelenségben, hivatásszeretete, szennycsatornáin, gondviselőjének, végeredményként, értéktelenedése, műanyaghegesztő, településvezető, jelentőségüktől, önkormányzathoz, kiszolgáltatott, magyarországon, gyermekgyűlölő, szabadságuktól, megszaporodtak, törvényalkotók, pszichológiája, palesztinokkal, megválasztásuk, hazafiatlanná, megvalósított, közösségekben, koldusszegény, tapasztalható, társadalomban, családellenes, kivizsgálandó, mondvacsinált, megválasztott, jelentésüktől, polgármestert, szegénységnek, nagyméltóságú, gondolataikat, tömegnek nincs, tömeg állattá, útjába kerül, tömeg persze, féktelen gyilkolás, tömeget valami, tömegnek ezernyi, bűnösök azonban, civil szervezetek, törvényalkotók között, felforgató gondolataikat, köz-tv-k szennycsatornáin, parancsot kiadók, európai népekkel, pénztől önérzetessé, szegény kiszolgáltatott, Stoffán György, Stróbl Alajos, Bánk Jeromos, Családjogi Törvény, Európai Idő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Erdőn  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Az engedelmesség miért nem vál...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy lelki imádság  Lóhere  Szívem tiéd  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  George Gordon Lord Byron: Inez...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png nő  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png virág  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Png telefon  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Alázat  Mindig jusson idő nevetni  Boldog születésnapot a ma ünne...  Minden harmadik...  Sokan azt tartják  Neked tudnod kell  Png fotel  képre írva  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Esti kép  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einstein gondolata  Png rózsa csokor  Éretlen vers  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Fekete-erdő desszert  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Png virág  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Esti kép  Őrizkednünk kell...  A boldog családok mind hasonló...  Png telefon  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Bounty krémes  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Szívem  Elköszönt  Varga János Veniam - Fontos sz...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az... 
Bejegyzés Címkék
tömegnek nincs, tömeg állattá, útjába kerül, tömeg persze, féktelen gyilkolás, tömeget valami, tömegnek ezernyi, bűnösök azonban, civil szervezetek, törvényalkotók között, felforgató gondolataikat, köz-tv-k szennycsatornáin, parancsot kiadók, európai népekkel, pénztől önérzetessé, szegény kiszolgáltatott, pohár vízért, szegénységnek semmi, mondvacsinált gazdasági, kiüresedettségben magukat, vágyaid határtalan, üszkös csonk, sarki fűszeres, mások átverése, tanulással szerzett, iskolákban alig, diákok elől&#8230, társadalom tehát, lelkileg roncsolt, mindenkori hatalom, saját érdekei, ehhez járó, további rablás, tanúi vagyunk, ígérgetések heteit, emberek megbecsülését, választók kegyeibe, világ uraivá, választás után, bányászbéka ülepe, jelölt alzatából, állatkerti majom, háromfős önkormányzathoz, politikai sznobéknál, nagyméltóságú polgármestert, titkárnő becsúsztatja, hengeres irattartóba, lakosság szolgálatára, magyar családokat, asszonyok elkurvulása, sok-sok panasz, durva férfiakra, dolgok mögé, sarokban zokogó, családnak hazudozva, csonka családok, feleség tehető, első veszélyforrásként, gyermekek előtt, határokat súroló, fotózott szerelmi, gyermekek lelki, csaknem szexuális, bírói döntések, lelkileg súlyos, kurvává vált, anya ugyanis, helyzetet tekinti, gyermek nevelőjének, pszichiáter szerint, szeretők közül, férfi négy, vadas kapcsolatba, degenerált pszichopata, pulpitus magasságából, négy gyermekét, ribanccá avanzsált, gyermekek gondviselőjének, gyermek milyen, beteges törvényt, család illetve, gyermek érdekeit, bírók követnek, gyermekek ellen, ellenkezője &#8230, hülye bírói, társadalom további, családok teljes, nemzet értéktelenedése, tömeg tehát, politikusok között, erkölcsileg nulla, normális többségi, választók pénzén&#8230, őket gyűlölő, általuk választott, világháború rémségét, iszlám vérengzésének, ember bajban, gyermekszeretete, cezaromániásként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.